Golvslipning Stockholm

Om oss

Att golvet spelar en stor roll för intrycket i en bostad råder det inga som helst tvivel om. Golvet finns där - men man täcker sällan på hur stor del av intrycket det faktiskt spelar. Upplever du att din bostad känns trist, färglös och lite luguber trots att du nyligen städat så kan det vara så att dina golv är boven i dramat. Att golven slits är naturligt och det är därför som man - med regelbunden intervall - måste slipa dessa och därigenom åter ge golven den naturliga skönheten. Här kan du kontakta oss för en grundlig besiktning av statusen dina golv håller och vilken åtgärd som är lämplig att vidta för en förbättring

Vi är experter på golvslipning och vi har vana av slipning på alla typer av golv. Oavsett om det handlar om en fiskbensparkett, ett vanligt trägolv - ett furu- eller ett ekgolv - ett laminatgolv, ett golv i betong eller ett golv i natursten så står vi redo att hjälpa dig. För alla golv som går att slipa så kan du anlita oss.

Vi jobbar alltid effektivt och enligt överenskomna priser. Hur mycket en golvslipning kostar varierar och beror på vilket typ av golv det handlar om samt vilken ytbehandling du önskar. Våra priser ligger mellan 200-350 kronor per kvadratmeter. För själva arbetskostnaden så kan du använda dig av Rot-avdraget och därigenom dra av 30 % på din deklaration. Detta med ett årligt tak om 50.000 kronor/år. Vi drar av beloppet redan på fakturan - men viktigt är att du först kollar upp huruvida du är berättigad att använda rot-avdraget. Detta gör du lättast genom att logga in på Skatteverkets hemsida.

Gällande tiden för en golvslipning så är även detta svårt att säga något om. Det krävs en undersökning av golvets status innan man klart kan säga hur lång tid det hela tar. Mellan tummen och pekfingret och baserat på tidigare uppdrag så brukar en yta om 40 kvm ta ungefär ett dygn att slutföra.

Att anlita oss för en golvslipning innebär att du - för en rimlig peng - kan skapa ett helt nytt intryck av ditt hem. Samtliga våra anställda har gedigen bakgrund, erfarenhet och certifiering för golvslipning. Vi har genom åren byggt upp en stor kundkrets där du mer än gärna får kontakta våra referenser för en bättre bild av hur vi arbetet och vad vi kan leverera för typ av jobb.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert